Moondance Festival 2021 Ltd objavljuje headlinere za svoje 8. izdanje koje objedinjuje čak 5 događaja.

April 5, 2021

Osim dvije glavne večeri 30. i 31.7. u trogirskoj kuli Kamerlengo, ekipa iza Moondance Festivala  pripremila  je Warm Up Party, Pirate Boat Party i službeni After Party. 

Headlineri ovogodišnjeg izdanja

Ako je nekad i bila tajna, veza između Moondancea i Berlina je danas sve osim toga. Moondance, vodeći i nagrađivani regionalni underground techno festival, i Berlin,  glavni grad techna ,odavno se javno vole.

Suradnja s najznačajnijom institucijom techna – Tresor klubom, započela je još 2016. kada je ekipa Moondance Festivala organizirala prvo Tresor gostovanje u Hrvatskoj povodom 25 godina kluba. Sljedeća godina donijela je Tresor na Moondance što traje do danas. Ovogodišnje izdanje donosi čak 5 berlinskih headlinera od kojih 3 predstavljaju boje Tresora. 

CYRK – live (Berlin)  // Handmade (Tresor / Same Bitches/ Berlin)  // Madalba (Tresor / Berlin)  // Pascal Hetzel (Berlin)  // The Analogue Cops – live (Tresor / Berlin)

CYRK projekt iza kojega stoje Sammy Goossens i Pascal Hetzel je po mnogim relevantnim magazinima, odličnim izdanjima na prestižnim etiketama kao i van serijskim live nastupima, jedan od  trenutno najzanimljivijih electro / techno dua, ne samo iz Berlina nego i puno šire. Svojim  electro i broken techno izdanjima pomiču granice preporođenog žanra na čijem samom vrhu trenutno stoje. Ovo je njihov premijerni nastup u Hrvatskoj i regiji. 

CYRK bio:: https://bit.ly/2PvwExk

Electronic Beats pres CYRK: https://bit.ly/2Ojn9AP

FACTmagazine – Against The Clock: https://bit.ly/3rMJUus

HANDMADE je Tresor dj još od 2009. te je rezidentni dj još jedne kultne berlinske večeri – Same Bitches. Ovoga zaljubljenika u crnu plastiku kojoj je do danas ostao vjeran možemo bez ikakve sumnje staviti u rubriku The Art of DJing. Njegov jedinstven i sofisticiran pristup miksanju i spajanju različitosti u smislenu cjelinu nadaleko je prepoznat i nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Pa tako ni Moondance publiku koja ga je već tri puta nagradila gromoglasnim odobravanjem. Veselimo se novom nastupu.  

HANDMADE

Bio & Music:https://bit.ly/3fEl2CI

Resident Advisor on Same Bitches: https://bit.ly/3rQ67b0

MADALBA – po zanimanju kirurginja na traumi nije ništa manje precizna kad je u pitanju spajanje ploča za dj pultom. Njeni eklektični i istovremeno energični nastupi odavno su zapeli za oko i uho kako kritičarima tako i publici, što joj je omogućilo rezidenciju u Tresoru i nebrojene nastupe na underground techno događajima. Iako je bila planirana i za prijašnja Moondance izdanja, zbog spleta okolnosti ovo će biti njen premijerni nastup na Moondanceu. 

MADALBA

Bio & Music: https://bit.ly/3cKrNB1

Boiler Room set: https://bit.ly/2PvESWe

PASCAL HETZEL – još od preseljenja 2013. u Berlin, ovaj je dj, producent i live izvođač stalno prisutan na berlinskoj techno sceni. Nakon uspjeha prvih izdanja, Pascal se posvetio skupljanju mašina i usavršavanju rada na njima secirajući ih do najsitnijih detalja. Inspiriran klasičnim  techno i electro zvukom zajedno s usvojenim vještinama upravljanja mašinama, Pascal stvara svoj karakteristični zvuk koji izdaje na etiketama poput Caduceus Records, Expansion Unit, Constant Variables i Eye Teeth. Nedugo zatim udružuje se sa  Sammyjem Goossensom i tako nastaje CYRK. Pascalov dj nastup je prožet old skool elementima zakukuljenim u moderno ruho. 

PASCAL HETZEL

Bio & Music: https://bit.ly/3upMwjT

DJ set: https://bit.ly/3meXGoH

THE ANALOGUE COPS – od njihovog prvog nastupa na Moondanceu odmah je bilo jasno da je to ljubav na prvi pogled (ili bolje rečeno takt).  Marieu i Lucretio, Talijani s berlinskom adresom su analogni policajci u potrazi za savršenim analognim zvukom. Ovi Tresor rezidenti nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Njihov sirovi zvuk mašina oslonjen na originalni techno zvuk u kombinaciji s energijom koju zrače na svojim nastupima jednostavno obara s nogu i najtvrdokornije skeptike.  Pri slaganju line upa, prirodno se nametnulo pitanje: ” Kakav bi to Moondance bio bez analognih policajaca?”  

THE ANALOGUE COPS

  Bio & Music: https://bit.ly/3dBvXKG

Live set: https://bit.ly/3rQh5NV

Moondance festival je dobitnik brojnih priznanja i nagrada među kojima za najbolji domaći techno festival i najbolji butique festival. Magazin Forbes ga je proglasio za jednog od 7 festivala koji se moraju posjetiti. 

Moondance je intenzivna osjetilna avantura za svakog posjetioca i san svakog technoljupca. Savršena kombinacija prošlosti, sadašnjosti i budućnosti techna u čarobnom ambijentu srednjovjekovne kule Kamerlengo. 

Moondance festival Fortress Kamerlengo, Trogir, Croatia

Epidemiološke mjere- Moondance je jedan od rijetkih europskih događaja koji je  dobio dozvolu za održavanje lani. Uz pridržavanje svih epidemioloških mjera Festival je reduciranom obliku uspješno održan uz pohvalu HZJZ. Optimisti smo da će prilike dopustiti najmanje ponavljanje prošlogodišnje izdanja. Za sve informacije pratite naše objave na stranici www.moondancefest.com i FB pageu www.facebook.com/MoondanceFestival

Ograničeni broj regionalnih ulaznica za posjetitelje iz regije s proljetnim popustom od 30% na Extreme Pass za svih 5 događaja potražite od 5.4. na: https://bit.ly/3minH6z

Share on facebook
Share
Share on twitter
Tweet
Share on whatsapp
WhatsApp